Resultaten voor sport kunstgras

sport kunstgras
 
Home CSC Sport.
CSC Sport levert uw prestaties. CSC Sport is de Nederlandse marktleider op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van kunstgras en natuurgras sportvelden voor voetbal, hockey, rugby en korfbal en atletiekbanen. Onze opdrachtgevers waarderen onze inspanningen met een 8.7 klant tevredenheidsonderzoek 2014-2015.
ijskast
Kunstgras voor Sport toepassingen Kunstgras.nl.
Kunstgras voor sport. Kunstgras voor sport. Kunstgras voor sport toepassingen roept nogal wat vragen op. De eigenschappen zoals bal rol, bal stuit zijn die gelijk aan sport op echt gras? Wat zijn de voordelen van kunstgras ten opzichte van echt gras?
beveiligingscamera
Hollandsports aanleg van kunstgras sportvelden en tuinen.
Van complexe en zwaarbelaste sportvelden tot bekleding van kunstgras daken voor meer koeling en groen in de stedelijke bouw. Door onze ervaring, kwaliteitsnormen en efficiëntie uit de sportveldenbouw en de jarenlange samenwerking met gerenommeerde fabrikanten en aannemers hebben wij gehoor kunnen geven aan de vraag naar specifieke producten.
schilderijen
Sportveld in tuin Aanleg kunstgras sportveldje KSP-Kunstgras. Sportveld in tuin Aanleg kunstgras sportveldje KSP-Kunstgras.
Wij hebben jarenlange ervaring in de aanleg van kunstgras hockeyvelden zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en snelle aanleg met behulp van professioneel materieel. Een hockeyveld in de tuin is multifunctioneel waardoor vrijwel elke sport erop beoefend kan worden.
Homepage Kunstgras.com.
Kunstgras showtuin voor particulieren. 28 mei 2014. Op tijd klaar voor het WK Hockey. JE Sports is marktleider in aanleg van kunstgrasvelden voor sport en leisure. Al meer dan 25 jaar installeren wij kunstgrasvelden die voldoen aan de hoogste standaarden voor kwaliteit en bespeelbaarheid.
Kunstgras toepassingen voor sport en particulier Desso Sports Systems.
met een hart voor het milieu. Bekijk de voordelen van kunstgras voor landscaping. Hybride gras voor topsport en stadions. Speciaal voor sport op topniveau ontwikkelde Desso Sports Systems zijn gepatenteerde hybride grassysteem DESSO GrassMaster. Een natuurlijk grasveld wordt versterkt door kunstgrasvezels 20 cm diep in het veld te prikken.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Kunstgras en Hybride gras voor Sport Desso Sports Systems.
Blijf op de hoogte. Home Voor sport. Kunstgras en hybride sportvelden. Desso Sports kunstgras sportvelden. Ontwikkeld, gemaakt, getest, geïnstalleerd én onderhouden door Desso Sports. Systeeminnovaties op basis van meer dan 30 jaar ervaring. Milieuvriendelijke kunstgrasvelden gemaakt volgens de Cradle to Cradle filosofie.
Kunstgras voor sport spel Hollandgrass.
Home Kunstgras aanbod Kunstgras voor sport spel. Kunstgras voor Sport Spel. De toepassing van kunstgras op sportgebied heeft zijn waarde al bewezen. Hollandgrass heeft diverse pannakooien, Cruyff Courts, trapveldjes, indoor speedsoccer courts, tennisbanen en sportvelden voorzien van kunstgras. Ook voor hockeyvelden en golfbanen leveren wij kunstgras.
Sportgras Soorten kunstgras Vraag eerst gratis stalen aan! Kunstgrasnet.nl.
Balkon, Camping, Hockey veld, Infrastructuur, Speeltoestellen, Trapveld. Gratis staal aanvragen. Prijs elders: 3495., Kunstgras Edition C-shape. Balkon, Infrastructuur, Speeltoestellen, Sport en spel, Trapveld. Gratis staal aanvragen. Prijs elders: 3995., Kunstgras X-treme C-shape. Balkon, Infrastructuur, Speeltoestellen, Sport en spel, Terras, Trapveld.
Sport en spelkunstgras Kunstgras-grastapijt.nl.
Kwalitatief hoogwaardig kunstgras voor sport spel koopt u bij GJ Floors. Kunstgras voor sport en spel is een bijzondere variant kunstgras dat aan zeer specifieke eisen moet voldoen. Voor deze bijzondere kunstgrassoort bent u bij GJ Floors aan het juiste adres.
Kunstgras sport en speelvelden Sports Playgrass.
Kunstgras sportvelden en speelvelden. Sports Playgrass is uw totaalleverancier op het gebied van kunstgras voor sport en spelactiviteiten. Wij houden ons bezig met de verkoop, aanleg en het onderhoud van kunstgras sport en speelvelden. Wilt u als particulier een hockeyveld thuis in de tuin, een trapveldje of juist die putting green in uw tuin?

Contacteer ons